PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA UČESTALA PITANJA FOTOGALERIJA O NAMA
 
Namjetaj po mjeri

Namjetaj po mjeri funkcionalno i estetski ukrasiti e va dom. Izradom namjetaja po mjeri moete iskorisiti u potpunosti prostor koji vam je na raspolaganju, a nove tehnologije omoguiti e vam jednostavan pristup i maksimalnu iskoristivost elemenata. Pored toga sami odabirete boju i teksturu elemenata namjetaja i tako namjetaj prilagoavate vaem osobnom stilu.

Namjetaj izraen po mjeri esto puta je puno kvalitetniji po svojoj izvedbi, koritenim materijalima i okovima od serijski proizvedenog namjetaja, a praktiki ne postoji tip namjetaja koji se ne moe napraviti po mjeri.

Materijali koji se koriste u izradi namjetaja variraju ovisno o namjeni i elji naruitelja. Obino se za izradu koriste iverali, furnirana iverica, panel ili MDF ploe i masivno drvo. Kvalitetni okovi garantiraju pouzdanost i dugotrajnost elemenata namjetaja, a na raspolaganju je i veliki izbor rukica, kvaka i dekorativnih materijala koji e obogatiti izgled runo raenog namjetaja. Pored toga praktino neogranieno velika paleta boja i tekstura olakava dizajn namjetaja.

Zavrna obrada namjetaja po mjeri je openito kvalitetnija od serijski proizvedenog namjetaja. Rubovi elemenata su obloeni (kantirani) ABS trakom razliitih debljina, boja i tekstura koja spreava troenje rubova i spojeva pa tako namjetaj due traje. Pored toga estetski je takva obrada prihvatljivija, rubovi su zaobljeni i nema otrih rubova koji mogu uzrokovati ozlijede. ABS kantiranje prua mogunost izrade namjetaja koji e se korisiti u prostorima sa povienom vlagom kao to su kupatila ili kuhinje.

nike air force pas cher ralph lauren pas cher nike air huarache pas cher hollister pas cher nike cortez pas cher polo ralph lauren pas cher nike air force 1 pas cher oakley pas cher nike huarache pas cher belstaff france nike cortez ralph lauren pas cher mbt chaussures

 
KONTAKTI
STEL-MAR D.O.O.
Poljska 60
44000 Sisak
091 6590-153
info@stel-mar.hr
PROCES IZRADE
Izrada namještaja po mjeri počinje dobrim planiranjem. Nakon toga se idejno rješenje prenosi u 3D prikaz sa stvarnim mjerama. Nakon izrade dijelova sklopljeni elementi se montiraju.
CIJENE
Mogućnost plaćanja VISA karticom. Plaćanje gotovinom ostvarujete 10% popusta.
 
 
KUHINJE PO MJERI UREDSKI NAMJEŠTAJ UGRADBENI ORMARI KUPAONSKI NAMJEŠTAJ SOBE
Design by Slon-ing CMS