PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA UČESTALA PITANJA FOTOGALERIJA O NAMA
 
Iverali

Iveral je materijal koji se dobije prešanjem drvenog iverja sa ljepilom i koji je obložen sa dekorativnim, tankim pločama. Postoje različite debljjine iverala, ali se obično koriste iverice debljine 18mm ili 19mm i najčešće se obrubljuju sa ABS trakom tako da su otporni na visoke temperature i vlagu. Pored toga postoje i tanji iverali (8, 10mm) ili deblji iverali (25 mm, 39mm) koji se koriste za veća opterećenja i za radne ploče. Površina iverala obložena je tankim dekorativnim slojem koji je otporan na vlagu i povišenu temperaturu, a lak ose održava. Površina može biti jednobojna ili može imati teksturu nekog drveta.

Iverali sa teksturom
Danas je na tržištu veliki broj dekorativnih tekstura i ovdje vam prikazujemo samo dio asortimana.

Jednobojni iverali
Jednobojni iverali raspoloživi su u gotovo svakoj boji tako da u paleti ima preko 70 boja.

Iverali visokog sjaja
Kod iverala visokog sjaja prednje plohe bojane su poliuretanskim lakom 4 puta. Nakon svakog bojenja slijedi sušenje i poliranje, tako se dobiva visoki sjaj. Kuhinje od ovakve izvedbe materijala zadovoljiti će i najzahtjevnije kupce. Njena elegancija predstavlja moderni svjetski trend.
 
KONTAKTI
STEL-MAR D.O.O.
Poljska 60
44000 Sisak
091 6590-153
info@stel-mar.hr
PROCES IZRADE
Izrada namještaja po mjeri počinje dobrim planiranjem. Nakon toga se idejno rješenje prenosi u 3D prikaz sa stvarnim mjerama. Nakon izrade dijelova sklopljeni elementi se montiraju.
CIJENE
Mogućnost plaćanja VISA karticom. Plaćanje gotovinom ostvarujete 10% popusta.
 
 
KUHINJE PO MJERI UREDSKI NAMJEŠTAJ UGRADBENI ORMARI KUPAONSKI NAMJEŠTAJ SOBE
Design by Slon-ing CMS