PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA UČESTALA PITANJA FOTOGALERIJA O NAMA
 
Proces izrade

Kod izrade namještaja kreće se od idejnog plana i raspoloživog prostora. Kupac nam iznosi svoje zahtjeve i želje vezane uz funkcionalnost namještaja koji će se izrađivati po mjeri i uz vanjski izgled elemenata. Nakon toga obavlja se mjerenje prostora i u zadanim dimenzijama radi se računarska simulacija različitih rješenja koja ispunjavaju uvjete kupca. Na računalu se mogu odmah vidjeti različite kombinacije i razmještaji pojedinih elemenata. Nakon što se dobije prihvatljivo rješenje unose se kombinacije boja i tekstura na vanjske površine namještaja. Tako se odmah može vizualno dočarati izgled namještaja i prije same izrade.
Zatim se određuju materijali koji će se koristiti u izradi kao i okovi koji će dopuniti funkcionalnost pojedinih elemenata. Nakon toga se kreće sa izradom namještaja i kad je namještaj gotov montira se kod kupca.

 
KONTAKTI
STEL-MAR D.O.O.
Poljska 60
44000 Sisak
091 6590-153
info@stel-mar.hr
PROCES IZRADE
Izrada namještaja po mjeri počinje dobrim planiranjem. Nakon toga se idejno rješenje prenosi u 3D prikaz sa stvarnim mjerama. Nakon izrade dijelova sklopljeni elementi se montiraju.
CIJENE
Mogućnost plaćanja VISA karticom. Plaćanje gotovinom ostvarujete 10% popusta.
 
 
KUHINJE PO MJERI UREDSKI NAMJEŠTAJ UGRADBENI ORMARI KUPAONSKI NAMJEŠTAJ SOBE
Design by Slon-ing CMS