PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA UČESTALA PITANJA FOTOGALERIJA O NAMA
 
Kuhinje po mjeri

Kod kuhinja po mjeri najbolje se vide prednosti ručne izrade elemenata. Prostor kuhinje biti će optimalno iskorišten, funkcionalnost elemenata olakšati će vam pristup i korištenje uređaja, a dizajn sami birate.

Kuhinjske elemente izrađujemo od iverala sa ABS obrubom, medijapana, punog drveta ili iverala sa visokim sjajem u kombinaciji sa staklom, inoxom, pleksiglasom i kamenom.

Kuhinjski elementi

Današnji kuhinjski elementi obogaćeni su različitim funkcijama koje omogućuju novi okovi. Time se maksimalno iskorištava prostor, a posuđe i namirnice su jednostavno i brzo dostupni. Kod kutnih elemenata obično je problem pristupa unutrašnjosti, ali korištenjem rotirajuće košare moguće je jednostavno i brzo doći do svih namirnica unutar kuhinjskog elementa.

Upotrebom vodilica kuhinje su postale jednostavnije za korištenje. Metalne košare u kombinaciji sa vodilicama istovremeno nam daju uvid u cjelokupni sadržaj kuhinjskog elementa. Uske košare idealne su za organizaciju boca, staklenki, kutija za tjesteninu i različitih pakiranja. Kako su sve namirnice postavljene na rešetki tako je i održavanje ovakve kuhinje jednostavnije.

Vodilice za razliku od klasičnih ladica omogućuju nam cijelovito izvlačenje sadržaja iz kuhinjskog elementa. Jedan takav sistem služi za organizaciju sredstava za čišćenje kuhinje kao i za sistem razvrstavanja i recikliranja otpada. Svaka kutija za razvrstavanje je lako dostupna i jednostavno se izvlači iz sistema vodilica.
 

Duboke i široke ladice idealne su za pospremanje kuhinjskog posuđa. Kvalitetne i čvrste vodilice omogućiti će spremanje masivnog posuđa kao što su ekspres lonac ili wok tava bez bojaznosti zbog težine posuđa. Jednostavnim izvlačenjem cijele košare svo posuđe će nam biti lako dostuupno. Ovakve ladice idealne su za pospremanje namirnica pakiranih u kutije, posude i staklenke.

Ladice za kuhinjski pribor mogu se organizirati po želji. Osim što je ladica po mjeri i pojedino moduli unutar ladice mogu biti različitih dimenzija. Moduli za pribor mogu se organizirati po želji, a sami moduli imaju gumificiranu podlogu koja sprečava klizanje. Moduli se lako vade iz ladice pa se lako i održavaju.
 

Ukoliko nemate ostavu to i nije problem jer sa današnjim okovima možemo napraviti ostavu na izvlačenje. Svaka kuhinja po mjeri trebala bi imati ovakav element u koji stane velika količina namirnica. Okvir ovog elementa je čvrst i sa kvalitetnim vodilicama osigurava lagan pristup svim namirnicama. Obično je ovaj element visok kao cijela kuhinja, a širina je ovisna o širini košara.

Kuhinjski element za začine idealno je rješenje za spremanje veće količine staklenki i posuda slične veličine. Dio češće korištenih začina moguće je postviti na unutrašnju stranicu vrata elementa, a ostale posude mogu se rasporediti na element koji se u cijelosti izvlači tako da je svaka posuda lako dostupna.
 

Organizacija boca obično predstavlja problem jer nam ili sve boce nisu lako dostupne ili zauzimaju puno mjesta. Izradom kuhinje po mjeri odabiremo način pospremanja boca. Moguće je koristiti različita postolja za vodoravno skladištenje pa nam je svaka boca lako dostupna.

nike air force pas cher ralph lauren pas cher nike air huarache pas cher hollister pas cher nike cortez pas cher polo ralph lauren pas cher nike air force 1 pas cher oakley pas cher nike huarache pas cher belstaff france nike cortez ralph lauren pas cher mbt chaussures

 
KONTAKTI
STEL-MAR D.O.O.
Poljska 60
44000 Sisak
091 6590-153
info@stel-mar.hr
PROCES IZRADE
Izrada namještaja po mjeri počinje dobrim planiranjem. Nakon toga se idejno rješenje prenosi u 3D prikaz sa stvarnim mjerama. Nakon izrade dijelova sklopljeni elementi se montiraju.
CIJENE
Mogućnost plaćanja VISA karticom. Plaćanje gotovinom ostvarujete 10% popusta.
 
 
KUHINJE PO MJERI UREDSKI NAMJEŠTAJ UGRADBENI ORMARI KUPAONSKI NAMJEŠTAJ SOBE
Design by Slon-ing CMS