PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA UČESTALA PITANJA FOTOGALERIJA O NAMA
 
Sobe
Namještaj za dnevnu sobu

Namještaj za dnevnu sobu mora zadovoljiti mnoge funkcionalnosti i mora se uklopiti sa različitim sadržajima. Tako se u izradi namještaja mora predvidjeti prostor za TV, audio i ostale elektroničke uređaje, knjige i sl. Elementi namještaja u sebi imaju organizatore CD-a i DVD-a, a police se montiraju na način da su nosači praktički nevidljivi. Dizajn i boje se dogovaraju sa kupcem, a funkcionalnost namještaja se dorađuje sa nama i pomoću 3D simulatora se odabire optimalan raspored elemenata.

Namještaj za dječju sobu

Namještaj za dječju sobu trebao bi ostaviti dovoljno slobodnog prostora u dječjoj sobi za različte aktivnosti, a opet bi trebao zadovoljiti sve potrebe koje se postavljaju pred takav namještaj.
Kod namještaja po mjeri dobro je što se prostor dječje sobe može iskorisiti u svim dimenzijama pa se tako mogu izvesti razne kombinacije sa krevetima na kat. Odabir boja i oblika elemenata namještaja prepušten je kupcu uz naše sugestije kako iskorisiti maksimalno prostor.

Namještaj za spavaću sobu

Spavaća soba pored kvalitetnog kreveta mora imati i dobar garderobni ormar koji će olakšati pospremanje i odabir odjeće, posteljine i drugih stvari.

nike air force pas cher ralph lauren pas cher nike air huarache pas cher hollister pas cher nike cortez pas cher polo ralph lauren pas cher nike air force 1 pas cher oakley pas cher nike huarache pas cher belstaff france nike cortez ralph lauren pas cher mbt chaussures

 
KONTAKTI
STEL-MAR D.O.O.
Poljska 60
44000 Sisak
091 6590-153
info@stel-mar.hr
PROCES IZRADE
Izrada namještaja po mjeri počinje dobrim planiranjem. Nakon toga se idejno rješenje prenosi u 3D prikaz sa stvarnim mjerama. Nakon izrade dijelova sklopljeni elementi se montiraju.
CIJENE
Mogućnost plaćanja VISA karticom. Plaćanje gotovinom ostvarujete 10% popusta.
 
 
KUHINJE PO MJERI UREDSKI NAMJEŠTAJ UGRADBENI ORMARI KUPAONSKI NAMJEŠTAJ SOBE
Design by Slon-ing CMS